TOTALE ONTZORGING

In onze werkplaats hebben we alle expertise en tools in huis om uw fiets weer in topconditie te brengen. Of het nu gaat om uw race-, mtb-, trekkingfiets, e-bike of speedpedelec.

We werken graag op afspraak. Kwaliteit kost tijd en deze kwaliteit willen we waarborgen voor alle reparaties en onderhoudsbeurten. We streven ernaar om elke fiets binnen een dag af te leveren, zodat u uw fiets maar zo kort mogelijk hoeft te missen. Cycling Evers biedt -bij een reparatie die meer tijd nodig heeft- de mogelijkheid om een leenfiets te gebruiken.

Naast regulier onderhoud en reparaties is Cycling Evers gespecialiseerd in maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van customwielen, de juiste onderdelen bij uw specifieke wensen zoeken en monteren, het aanpassen van uw fiets bij eventuele lichamelijke beperkingen etc.

Ook bij schade aan uw fiets kunt u bij ons terecht voor het maken van een schaderapport en de verdere afwikkeling.

U kunt een afspraak maken met de werkplaats, telefonisch via 043-3637178 of via onderstaande button.

Vanaf 1 juni 2019 is onze nieuwe koerswijziging van kracht. Onze focus ligt (nog meer) op kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat we ongestoord aan uw fiets kunnen werken hebben we hier ruimte voor ingepland in de ochtenduren, wanneer de werkplaats gesloten is.

Openingstijden werkplaats:
Maandag t/m vrijdag: 13.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Woensdag gesloten

BRENG- EN HAALMOGELIJKHEID VOOR VROEGE VOGELS…

Voor het aanbieden of afhalen van te repareren, gerepareerde fietsen en fietsen voor service bieden we onze klanten de mogelijkheid om voordat ze gaan werken de fiets te brengen ofwel op te halen.

De werkplaats biedt deze extra service op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Tijd: 8.00 – 9.00 uur.