WIJ SCHAKELEN MET ONZE KLANTEN

Dit gegeven is de laatste jaren steeds weer ons uitgangspunt geweest. Wij verkopen geen fietsen! Het klinkt natuurlijk erg tegenstrijdig maar omdat wij niet geloven in half werk koopt u bij Cycling Evers geen fiets maar een totaalpakket.
De “schakels” die we daarbij doorlopen, zorgen ervoor dat wij het fietsplezier van onze klanten voor jaren kunnen garanderen.

De vijf belangrijkste schakels:

  1. Een intakegesprek met een fietsspecialist over de wensen, de persoonlijke doelen, de fietsfrequentie, interesse en eventuele (lichamelijke) beperkingen.
  2. Een uitgebreide fietsmeting met behulp van het Bikefitting systeem. O.a. het bepalen van de framemaat, de lengte van de stuurpen, de hoogte van het zadel, de breedte van het stuur, etc.
  3. Samen met de klant de fiets en eventueel bijbehorende accessoires uitzoeken, rekening houdend met de resultaten van de Bikefitting, het intakegesprek en uiteraard het budget.
  4. Opbouw & afstelling (finetuning) van de fiets door een technische specialist in onze werkplaats. Een en ander voortvloeiend uit de uitkomsten van de fietsmeting en de persoonlijke voorkeuren van de klant.
  5. Het delen van tips en trucs m.b.t. onderhoud, fietscontrole, etc. Hoe gaat de klant zo goed mogelijk om met zijn fiets om zodoende de duurzaamheid (van het materiaal) te vergroten? Wat zijn de essentiële onderdelen die hij/zij zelf in topconditie kan houden? Het organiseren van de eerste gratis servicebeurt na 500 km of 3 maanden.

KOERSWIJZIGING

  • Meer oprechte en ongestoorde aandacht
  • Waarborgen van kwaliteit
  • Een nog hoger level kwaliteit
  • Persoonlijk onderhoud 1:1
  • Extra breng- haalmogelijkheid reparatie

Om onze klanten alle onderdelen uit de vijf schakels optimaal toekomstig te kunnen blijven bieden, hebben wij besloten onze klanten nog meer oprechte aandacht te gaan geven, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen en naar een nog hoger level kunnen plaatsen. Deze 100% oprechte aandacht realiseren we door o.a. onze openingstijden vanaf 1 juni 2019 aan te passen naar een persoonlijke benadering. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 – 13.00 uur en donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur is er de mogelijkheid om een 1 op 1 sessie te plannen met een fietsspecialist. Denk hierbij aan de aanschaf van een fiets, een persoonlijke fietsmeting, customizing of de aflevering van een fiets etc. Het bedrijf is gedurende deze uren gesloten. 100% Ongestoorde aandacht en kwaliteit gegarandeerd.

Van 13.00-18.30 uur is de winkel én werkplaats “normaal” geopend. Gedurende deze uren kunt u terecht voor alle voorkomende zaken.

Breng- en haalmogelijkheid voor vroege vogels

Voor het aanbieden of afhalen van te repareren, gerepareerde fietsen en fietsen voor service bieden we onze klanten de mogelijkheid om voordat ze gaan werken de fiets te brengen ofwel op te halen.
De werkplaats biedt deze extra service op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Tijd: 8.00 – 9.00 uur.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag > 13.00 – 18.30 uur (werkplaats tot 18.00 uur)
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Woensdag: gesloten

Op afspraak:
Maandag t/m vrijdag > 9.00 – 13.00 uur
Donderdagavond > 19.00 – 21.00 uur